Frilich Germany

De Duitse fabrikant Frilich wordt alom beschouwd als grondlegger van het brede assortiment buffetmateriaal waaruit hoteliers, restaurateurs en cateraars vandaag de dag een keuze kunnen maken. Sinds ruim dertig jaar ontwikkelt Frilich een bijzonder uitgebreide range aan onder andere presentatiematerialen en dispensers die niet alleen uiterst praktisch zijn, maar ook nog eens een lust voor het oog.

Doordat Frilich, onder andere bekend als dé uitvinder van de huidige generatie sap- en melkdispensers, met een groot aantal verschillende designlijnen werkt, passen de producten in werkelijk iedere omgeving. De wereldwijde marktleider op het gebied van buffetmateriaal is doorlopend in gesprek met hoteliers, restaurateurs en cateraars, en weet daardoor steeds naadloos in te spelen op al hun individuele wensen en eisen.

Waar Europa jarenlang het belangrijkste afzetgebied voor Frilich was, wordt momenteel al zestig procent van de totale productie buiten Europa verkocht. Door consequent vast te houden aan kernwaarden als de allerhoogste kwaliteit, het mooiste design en de meest optimale functionaliteit, lijkt de wereldwijde opmars van Frilich voorlopig niet te stoppen.

De samenwerking

Pabst & Pabst werkt inmiddels al weer ruim twintig jaar tot volle wederzijdse tevredenheid samen met Frilich en geldt als de belangrijkste importeur voor de Nederlandse markt. In de periode dat WMF Hotel nog niet actief was in de productie en verkoop van buffetmateriaal, werd Frilich door WMF naar voren geschoven als 'preferred supplier'.Sinds enkele jaren beschikt WMF Hotel ook over een eigen lijn buffetmateriaal. Nu WMF AG besloten heeft de verkoop en levering van de gehele productenrange volledig over te dragen aan Pabst & Pabst, brengt de Arnhemse firma vanzelfsprekend ook het buffetmateriaal van WMF Hotel aan de man. Dat betekende echter niet dat er einde kwam aan de samenwerking met Frilich. Omdat Frilich nu eenmaal het breedste assortiment aanbiedt, vullen de producten van beide fabrikanten elkaar prima aan.

Meer weten over Frilich?

Hoteliers, restaurateurs en cateraars die op zoek zijn naar mooi, functioneel en kwalitatief hoogstaand buffetmateriaal, komen in negen van de tien gevallen bij Frilich uit. Verwonderlijk is dat allerminst: het bedrijf heeft buffetmateriaal tot zijn specialiteit verheven en weet zijn afnemers overal ter wereld steeds te verrassen met de meest uiteenlopende noviteiten. Mede daardoor bepaalt Frilich inmiddels een groot deel van de wereldmarkt.


Bel mij terug!