Tafelstern Germany

Tafelstern is het absolute premium merk van BHS (Bauscher, Hutschenreuther, Schönwald) Tabletop AG, één van de oudste fabrikanten van porselein in de wereld. Het merk, dat tot 2006 onder de naam Hutschenreuther werd verkocht, behoort wereldwijd tot de top waar het gaat om superieure kwaliteit, eigentijds design, duurzaamheid en lange levensduur.

Het premium merk biedt de hotellerie en de gastronomie een grote verscheidenheid aan collecties. Het unieke van Tafelstern is dat de items van de verschillende collecties uitstekend met elkaar te combineren zijn. Deze modulaire aanpak zorgt ervoor dat Tafelstern bijzonder gewild is bij een breed scala aan doelgroepen en gelegenheden; van het middensegment tot de absolute top. Door de bijzondere combinatiemogelijkheden wordt iedere ondernemer in de gastronomie in staat gesteld zijn of haar gerechten op geheel eigen wijze te presenteren.

Tafelstern speelt met zijn collecties steeds op spraakmakende wijze in op de wereldwijde culinaire trends. Het toonaangevende bedrijf weet die trends telkens opnieuw te vertalen naar innovatieve en vooral stijlvolle producten, vervaardigd van alleen het allerbeste porselein. De collecties worden dan ook ieder jaar aangevuld met aan de actuele trends ontsproten artikelen.

De samenwerking

Tafelstern is zoals gezegd een merk van BHS Tabletop AG, een bedrijf dat voor een kwart eigendom is van WMF AG. Dankzij de jarenlange warme band met WMF, werd Pabst & Pabst inmiddels al weer ruim twintig jaar geleden uitverkozen tot exclusief importeur voor de Nederlandse markt van Hutschenreuther, de voorlopige van het huidige Tafelstern. Het merk deed het in eerste instantie met name erg goed in tophotels en sterrenrestaurants, maar Pabst & Pabst wist in de loop der jaren ook het middensegment voor de producten van Tafelstern te interesseren.Een volstrekt compromisloze toewijding aan kwaliteit in combinatie met het allerhoogste serviceniveau; dat is waardoor Tafelstern het vertrouwen van een wereldwijd nog steeds groeiend aantal loyale afnemers geniet. Het is niet toevallig dat dit nu precies de kernwaarden zijn die de basis vormen voor de uitstekende reputatie van Pabst & Pabst

Meer weten over Tafelstern?

Tafelstern is van mening dat gerechten van een culinair hoog niveau op een verrassende en vooral verfijnde manier gepresenteerd dienen te worden. Net als een attente bediening draagt ook de presentatie op het bord bij aan de gastronomische beleving van de gast. Tafelstern biedt een ruime keuze aan items met zowel een klassiek als meer eigentijds design die sowieso één eigenschap met elkaar delen: het gerecht blijft altijd de hoofdrol spelen.


Bel mij terug!