WMF hotel Germany

De Württembergische Metallwarenfabriek AG, beter bekend als WMF, heeft sinds de oprichting in 1853 wereldwijd een uitstekende reputatie weten op te bouwen met een bijzonder breed assortiment topproducten voor de gastronomie. Dagelijks maken honderden miljoenen mensen overal ter wereld gebruik van de producten van WMF.

Met het toonaangevende en innovatieve WMF Hotel levert het Duitse concern de internationale hotellerie en gastronomie een gevarieerde productlijn waarin prachtige bestekken, verrassende tafelaccessoires, een schitterende lijn drinkglazen en een uniek assortiment buffetmateriaal een hoofdrol vertolken. Dankzij de jarenlange ervaring en de verregaande specialistische kennis weet WMF Hotel restaurateurs, cateraars en hoteliers volledig te ontzorgen door ‘all-in-one’ oplossingen te bieden; oplossingen die op alle fronten voldoen aan alle specifieke wensen en eisen van hun bedrijven.

Alle producten van WMF Hotel worden ontworpen door internationaal gerenommeerde ontwerpers en geproduceerd volgens de allernieuwste en meest milieuvriendelijke productiemethodes. Daardoor blinken ze niet alleen uit in stijlvolle vormgeving, maar vooral ook in ongeëvenaarde kwaliteit.

De samenwerking

De hechte band tussen WMF AG en Pabst & Pabst bestaat al enkele decennia, maar werd vooral de laatste jaren verder geïntensiveerd. De laatste drie jaar was Pabst & Pabst naar volle wederzijdse tevredenheid actief als importeur van de producten van WMF Hotel. Per 1 januari 2016 besloot WMF Nederland te stoppen met alle activiteiten die betrekking hebben op WMF Hotel. Gezien de positieve resultaten van de samenwerking besloot het concern de verkoop en levering van de onderscheidende productenrange van WMF Hotel met ingang van die datum volledig over te dragen aan Pabst & Pabst.Die stap vervult het Arnhemse familiebedrijf nog steeds dagelijks met terechte trots. De producten van het ruim 160 jaar oude, maar telkens weer op bijzondere wijze vernieuwende WMF behoren tenslotte tot de absolute wereldtop.

Meer weten over WMF Hotel?

Eén van de sterke punten van WMF is dat het concern continu investeert in innoverende ideeën die vervolgens met het grootste vakmanschap omgezet worden in het ontwerp en de realisatie van onderscheidende producten van de allerhoogste kwaliteit. WMF Hotel beschouwt de presentatie en het serveren van dranken en gerechten als een kunst. Het concern ziet het als een uitdaging om professionals in de wereld van food and beverage bij te staan om die kunstvorm optimaal tot uiting te laten komen.


Bel mij terug!